Pain Paillasse stykket er et lækkert og svampet langtidshævet stykke.
Brødet er lavet af nøje udvalgt hvedemel og naturlig surdej. Den langsomme hævning kombineret med de nøje udvalgte råvarer giver brødet dets unikke smag med mere end 80 smagsnoter.
Under skorpen er brødet let og luftet i krummen, og med sin lange holdbarhed og ernærningsmæssige sammensætning er det et ideelt brød til den moderne sunde kost.
Dette brød skal man certificeres for at lave. Pt. er vi kun 34 bagere i Danmark.
Pain Paillasse stykket er et lækkert og svampet langtidshævet stykke.
Brødet er lavet af nøje udvalgt hvedemel og naturlig surdej. Den langsomme hævning kombineret med de nøje udvalgte råvarer giver brødet dets unikke smag med mere end 80 smagsnoter.
Under skorpen er brødet let og luftet i krummen, og med sin lange holdbarhed og ernærningsmæssige sammensætning er det et ideelt brød til den moderne sunde kost.
Dette brød skal man certificeres for at lave. Pt. er vi kun 34 bagere i Danmark.
Surdejsstykke lavet på fermenteret mel og hele kogte rugkerner.
Absolut butikkens bestseller.
Dansk specialitet med blå birkes, saftig krumme og en knasende sprød skorpe - altid en sikker vinder.
Klassisk wienerbrødsdej lamineret i hånden.
Fyldt med remonce og toppet med blå birkes.
Smager dejligt med kold smør.
En rigtig bagerklassiker med solsikkefrø i bunden, som giver en nøddeagtig smag og med blå birkes på toppen.
Klassisk, hvidt rundstykke med sprød skorpe og sesamfrø på toppen.
Et lækkert rundstykke med sprød skorpe og lys birkes på toppen – en klassiker på morgenbordet.
Bagt af en lamineret dej, som er med til at skabe et morgenstykke, der er luftigt, blødt, sprødt og fyldt med velsmag.
Perfekt til morgen- eller brunchbordet.
Groft rundstykke, som er fuld af smag, luftigt og med et skønt bid.
Toppet med hørfrø og sesamfrø.
Appetitvækkende rundstykke, som giver dig en frisk og god start på dagen.
Kan naturligvis spises dagen lang - måske med en lun leverpostej.
Copyright © 2024 Langegades Bageri ApS. Alle rettigheder reserveret.