Betingelser

1. Køb hos mitbageri.dk

mitbageri.dk ejes af CBP A/S.
Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købsaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra mitbageri.dk

Desuden tages der forbehold for forsinket leveringstid på grund af morgentrafik. I tilfælde af dette krediteres købet IKKE. Der kan i yderste tilfælde forekomme udsolgte varer. I det tilfælde vil en udsolgt vare blive erstattet med et tilsvarende eller bedre produkt.

Billederne er vejledende og produkter kan variere i form, farve og størrelse.

mitbageri.dk har ikke ansvaret for tryk og stavefejl, eller evt. prisforskelle imellem hver enkelt bagers produktsortiment.

Alle oplysninger vedr. produktnavne, priser, beskrivelser af indhold osv. leveres af den enkelte bager, dvs. hvis der skulle være spørgsmål relateret til eksempelvis allergi eller indhold, bedes du tage direkte kontakt til den pågældende bager.

mitbageri.dk forbeholder sig ret til at afbestille en afgivet ordre, såfremt der er tale om en fejl i prissætningen på hvert enkelt produkt.

 

2. Betaling

Alle priser er inklusive moms.
Betaling kan ske ved afhentning/levering eller online betaling.
Online betaling kan ske via: Mobilepay, Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard, JCB og Maestro.

Beløbet bliver fratrukket kortholders konto, når bestillingen er gennemført.
Betaling med kreditkort tillægges evt. PBS-gebyr, der varierer afhængigt af korttype.

 

3. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på madvarer ifølge forbrugeraftaleloven. Fortryder du din bestilling kan du henvende dig direkte til den pågældende bager.

 

4. Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til mit mitbageri.dk, vil blive behandlet fortroligt (navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse) vil ikke blive vidergivet til tredje part.

De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det regnskabsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.

 

5. Fejl og mangler

Fejl og mangler kan desværre forekomme.
Ved fejllevering eller manglende levering kan kunden for sine manglede produkter få et tilgodebevis svarende til det beløb der er bestilt varer for.

 

6. Erstatningslevering

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller en vare kan være udsolgt. Hvis det sker vil der ske en automatisk erstatning af den bestilte vare, således at du får leveret tilsvarende produkter indenfor samme varegruppe.

Bageren vil i sådanne tilfælde vælge det produkt der svarer bedst til det bestilte, som ikke kan leveres.

Da sådanne problemer opstår om natten/tidlig morgen, kan vi ikke kontakte dig. Vi håber derfor, at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

 

7. Leveringsområde.

Leveringen sker via bud/chauffør.
Levering vil typisk ske i et 2 timers interval fra seneste leveringstidspunkt. Ved leveringen inden kl. 08:00, vil levering typisk ske mellem 06:00-08:00.

Vi har også mulighed for at tilbyde direkte levering mod merbetaling. I dette tilfælde tilbyder vi levering indenfor 30-60 minutter, alt efter afstanden mellem din adresse og bageren. Kontakt Kundeservice såfremt du ønsker direkte levering.

Du angiver ved bestilling, om vi skal ringe på eller blot stille det ved døren.
Hvis du ikke angiver specifikt leveringssted, eller der ikke er nogen på adressen, eller nogen at træffe på det oplyste telefonnummer, vil varerne blive stillet på adressen, det vil stå ubevogtet på din regning og risiko. Varer der bortkommer, fra vi stiller dem, og indtil du vil tage dem ind, erstattes ikke.

Vi anbefaler, at du kort og præcist angiver leveringssted, samt hvad du ønsker, chaufføren skal gøre, hvis du ikke er tilstede, når chaufføren ankommer.
Når chaufføren har ringet på, vil han, blot stille varerne ved døren i en plasticpose, så det er beskyttet mod fugt.

Såfremt du ved, at du ikke er tilstede ved levering, anbefaler vi, at du anskaffer dig en fødevare godkendt plastickasse med låg, der står ved døren til levering. Så har chaufføren mulighed for at sætte brødet i denne kasse.

 

8. Leveringsgebyr.

Find din lokale bager på mitbageri.dk og se aktuel leveringsgebyr.

 

9. Bestilling.

Hvis du bor indenfor postnummerområdet, kan du bestille vore produkter direkte og modtage varer via sikker kortbetaling. Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.