Italiensk inspireret og luftigt brød med en sprød skorpe.
Svampet og lidt sejt indeni.
Saftigt grovbrød med tæt krumme.
Passer godt til pålægsbordet.
Smagsfuldt, langtidshævet brød bagt med surdej.
Toppet med majsgranulater.
Pain Paillasse brødet er et lækkert og svampet langtidshævet brød.
Brødet er lavet af nøje udvalgt hvedemel og naturlig surdej. Den langsomme hævning kombineret med de nøje udvalgte råvarer giver brødet dets unikke smag med mere end 80 smagsnoter.
Under skorpen er brødet let og luftet i krummen, og med sin lange holdbarhed og ernærningsmæssige sammensætning er det et ideelt brød til den moderne sunde kost.
Dette brød skal man certificeres for at lave. Pt. er vi kun 34 bagere i Danmark.
Pain Paillasse brødet er et lækkert og svampet langtidshævet brød.
Brødet er lavet af nøje udvalgt hvedemel og naturlig surdej. Den langsomme hævning kombineret med de nøje udvalgte råvarer giver brødet dets unikke smag med mere end 80 smagsnoter.
Under skorpen er brødet let og luftet i krummen, og med sin lange holdbarhed og ernærningsmæssige sammensætning er det et ideelt brød til den moderne sunde kost.
Dette brød skal man certificeres for at lave. Pt. er vi kun 34 bagere i Danmark.
Det lækre valnøddebrød har en dejlig sprød top-skorpe, og ikke mindst en skøn smag fra valnødder.
Det smager især godt med marmelade eller ost på.
Copyright © 2024 Langegades Bageri ApS. Alle rettigheder reserveret.